Fotballstadion måtte evakueres etter brann

Markus Henriksen ble utvist etter to minutter i kampen.

MARERITT-DAG: Markus Henriksen ble først utvist etter to minutter, før hele stadion ble evakuert etter en times spill på grunn av brann. Foto: EPA/ED VAN DE POL/NTB Scanpix
MARERITT-DAG: Markus Henriksen ble først utvist etter to minutter, før hele stadion ble evakuert etter en times spill på grunn av brann. Foto: EPA/ED VAN DE POL/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Markus Henriksen fikk knap løpt seg varm i oppgjøret mellom AZ og Atromitos Athinon før han ble sendt i garderoben av dommeren. Nordmannen kunne ikke tro sine egne øyne da pipeblåseren tok opp det røde kortet, og det er forståelig.

Henriksen løp inn i en duell og stemplet en av bortelagets spillere på foten, noe som førte til at motspilleren kastet seg på gresset med tilsynelatende store smerter. Kanskje var det dette skuespillet som fikk dommeren til å reagere.

Dommeren må ha tolket det slik at nordmannen gikk inn med strake bein og knottene først, noe som ikke var tilfellet. I verste fall kunne dommeren kanskje gitt det gule kortet, men å gi det røde var helt feil.

Se taklingen som førte til det røde kortet til Markus Henriksen her.

Brann på stadion AZ har 3-1 og gå på fra det første oppgjøret i Hellas. Dimitrios Papadopoulos ga bortelaget ledelsen i den andre omgangen i kveldens kamp, før kampen ble avbrutt etter en times spill.

Det skal dreie seg om brann på taket av stadion som gjør at den ble evakuert. Det er kommentatoren Federico Casotti som melder dette på Twitter. Det er også bilder av det som skal være røyk etter flammer på mikrobloggtjenesten.

Ingen skal ha blitt skadet som følge av brannen, som du kan se video av her.

Kampen vil derfor ikke bli spilt ferdig i kveld, og skal i stedet spilles i morgen for lukkede dører.