Ryan Mason:

Fotballstjerna etter skrekksmellen: - Føler meg heldig som er i live

Er utskrevet fra sykehuset.

UHELDIG: Hull-spiller Ryan Mason pådro seg kraniebrudd etter en duell med Gary Cahill. Foto: NTB Scanpix
UHELDIG: Hull-spiller Ryan Mason pådro seg kraniebrudd etter en duell med Gary Cahill. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - En følelsesmessig berg-og-dal-bane, skriver Hulls midtbanespiller Ryan Mason.

Det var i kampen mellom Chelsea og Hull i januar at den grusomme situasjonen fant sted.

Etter en hodeduell med Chelseas midtstopper Gary Cahill ble Hull-spiller Ryan Mason liggende på gressmatta. Etter vel åtte-ni minutter ble midtbanespilleren fraktet av banen på båre med oksygenmaske etter å ha fått behandling.

Det var knyttet stor usikkerhet til hvordan det skulle gå med 25-åringen.

Hull-spilleren ble etter å ha forlatt banen kjørt direkte til sykehus. Senere fikk Mason påvist kraniebrudd og måtte opereres.

Både fotballsupportere, spillere og klubber verden over har sendt Mason gode tanker etter den stygge smellen.

- GET WELL SOON RYAN: Tottenham-spillerne viste deres støtte under oppvarmingen til kampen mot Wycombe. Foto: NTB Scanpix
- GET WELL SOON RYAN: Tottenham-spillerne viste deres støtte under oppvarmingen til kampen mot Wycombe. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Mine tanker og bønner er med Ryan Mason. God bedring!, skrev Monaco-spiss Radamel Falcao på Twitter.

- Håper du er bra igjen snart, «Mase!», skrev Real Madrid-spiss Gareth Bale.

Nå har den tidligere Tottenham-spilleren uttrykt sin takknemlighet på Twitter, ved å publisere et bilde der han skriver en lengere tekst.

Ryan Masons Twitter-melding:

- Jeg vil gjerne takke alle for den overveldende støtten dere har vist både meg og min familie de siste ukene.

- Det har vært en følelsesmessig berg-og-dal-bane, og jeg føler meg heldig som er i live. Jeg er glad for å kunne si at jeg nå er hjemme for å hvile.

- Forloveden min og familien min har lest så mange støttende meldinger til meg i løpet av den siste uka. At så mange mennesker har sendt meldinger til meg, inkludert medspillere, klubber (spesielt støtten jeg har fått fra både Hull City og Tottenham Hotspur), så mange supportere, samt støtten jeg har fått fra alle rundt om i verden har vært utrolig overveldende. Hver eneste melding har virkelig gitt meg styrke, og jeg kan ikke beskrive hvor mye det betyr for meg.

- Den kjærligheten og støtten min mor, far, søstre, forlovede Rachel og alle mine venner og familie har vist meg gjennom en ekstremt traumatisk tid for alle involverte har vært utrolig, og jeg vil takke dem fra bunnen av hjertet mitt for å ha vært der for meg.

- Til slutt vil jeg sende en spesiell takk til det medisinske apparatet hos Hull, samt det medisinske apparatet hos Chelsea, og selvfølgelig St. Marys sykehus for den fantastiske behandlingen og støtten jeg har fått under min tid der.

- Jeg vil nå ta hver dag som den kommer og konsentrere meg om å komme meg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer