I TRØBBEL: Wolfsburgs Max Kruse er inne i en svak periode. Han er vraket fra landslaget og har fått en nakenfilm på avveie. Foto:  Marius Becker/dpa
I TRØBBEL: Wolfsburgs Max Kruse er inne i en svak periode. Han er vraket fra landslaget og har fått en nakenfilm på avveie. Foto: Marius Becker/dpaVis mer

Fotballstjerna fikk kjeft av landslagssjefen og er rådvill etter nakenfilm på avveie

Skrekkuke for Max Kruse (28).

(Dagbladet): Wolfsburg-spilleren Max Kruse (28) har hatt en turbulent måned. I helga ble han fotografert på en nattklubb i Berlin - og landslagssjef Joachim Löw svarte med å vrake ham fra landslagstroppen.

Nå er Kruse i mer trøbbel, etter at en nakenfilm av fotballspilleren sirkulerer på internett, skriver Bild. Videoklippet er blitt spredt blant annet via appen WhatsApp, og ifølge tysk presse er det Kruse selv som filmer med mobilkameraet.

Hendelsen har fått Kruse til å slette sine kontoer på blant annet Facebook og Instagram. Bild skriver i ettermiddag at Wolfsburg er kjent med videoen og at det vurderes juridisk hjelp for å stanse den fra videre eksistens på verdensweben.

Skuffet sjef Kruse har den siste tida vært forfulgt av utenomsportslig fokus.

- Jeg har sagt tydelig ifra til han om hva jeg mener og forventer - både på og utenfor banen. Spillerne skal fokusere på EM. Hendelsen sist helg står ikke til mine forventninger, sa landslagssjef Löw nådeløst etter Kruses bytur og bursdagsfeiring.

28-åringen fikk også en bot på 235 000 kroner av Wolfsburg.

Og dette er ikke første gang Kruse har skapt overskrifter etter en bytur.

Mistet 750 000 Kruse «mistet» nemlig 75 000 euro på byen i fjor høst - rundt 750 000 kroner med dagens valutakurs. Fotballspilleren skal ha vært ute en tur i hovedstaden Berlin, og mellom 06.15 på 07.20 på morgenen skal pengene ha forsvunnet.

Grunnen til at Wolfsburg-spilleren hadde 75 000 euro i kontanter er ikke kjent, men Kruse skal være en habil pokerspiller.

- Vi kommenterer ikke det, sier Kruses rådgiver, Thomas Strunz.

Max Kruse står med 14 landskamper for Tyskland. Han kom til Wolfsburg fra Borussia Mönchengladbach i 2015.