Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jamie Redknapp skilles:

Fotballstjerna var gift i 19 år - ble skilt på 25 sekunder

Hemmeligholder skilsmissepapirene.

SKILLES: Louise og Jamie Redknapp går fra hverandre etter 19 år som mann og kone. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: Louise og Jamie Redknapp går fra hverandre etter 19 år som mann og kone. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Jamie Redknapp (44) er tidligere fotballstjerne og nåværende fotballekspert i England, men på privaten er det forandring for 44-åringen.

Nylig ble Redknapp skilt fra kona Louise (43) etter 19 år sammen.

Det melder en rekke britiske medier, som blant annet Independent.

Partene møttes nylig i retten der seansen ble en ren formalitet. Ifølge britisk presse brukte paret som var gift i 19 år, bare 25 sekunder på å få selve skilsmissen unnagjort i rettslokalene.

Nå rapporteres det også at skilsmissepapirene er blitt gjort hemmelige, til tross for at slike dokumenter som oftest blir gjort tilgjengelig for offentligheten. Ifølge britiske aviser har en dommer blokkert muligheten for innsyn.

Det var Louise som ønsket å gå fra ektemannen, etter det som omtales som «urimelig oppførsel» fra ektemannen og det ble hevdet at det ikke kunne forventes av henne å fortsette ekteskapet.

Jamie og Louise Nurding møttes på 90-tallet og giftet seg 29. juni 1998. Louise var en del av popgruppa Eternal fra 1992 til 1995.

Paret har to sønner på 13 og 9 år.

Jamie Redknapp var aktiv fotballspiller fram til 2005, og er mest kjent for sine perioder i Liverpool (237 kamper) og Tottenham (48 kamper). Midtbanespilleren fikk også 17 landskamper for England.

Etter at han la opp har 44-åringen jobbet som fotballekspert. Nå er han ansatt i Sky Sports. Jamie Redknapp er sønn av den kjente fotballmanageren Harry Redknapp (70).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!