REFSET JENTE: Fotballprofilen Ryan Babel kom med et overraskende og spydig svar til ei jente på mikrobloggtjenesten Twitter. Foto: NTB Scanpix
REFSET JENTE: Fotballprofilen Ryan Babel kom med et overraskende og spydig svar til ei jente på mikrobloggtjenesten Twitter. Foto: NTB ScanpixVis mer

Fotballstjernas spydige svar: «Konsentrer deg om å få større pupper. Du er ei jente»

Ryan Babel.

(Dagbladet): Den nederlandske fotballspilleren Ryan Babel (28) er mest kjent for sin periode i Liverpool fra 2007 til 2011 - og etter oppholdet i Premier League har det vært relativt stille rundt kantspilleren.

Nå slenger Babel med leppa på nettstedet Twitter. Der går han til angrep på ei jente etter at hun har kommentert en av Babels såkalte tweets.

«Jeg synes du skal konsentere deg om å få større pupper framfor å snakke om fotball. Du er ei jente. Holdt deg til det du kan», skriver Babel i sitt spesielle svar.

Hån Bakgrunnen er følgende:

Babel la først ut en twittermelding og han lenket til en Daily Mail-artikkel der Real Madrid-manager Rafa Benitez (tidligere Liverpool) slår tilbake mot kritikerne som mener laget spilte defensivt i 0-0-kampen mot Sporting Gijon nylig. Babel har tidligere spilt under nettopp Benitez.Babel lenker til artikkelen og skriver: «Hmm».

En twitterbruker som angivelig er en kvinnelig Liverpool-fan med brukernavnet Shannxo svarer:

-  Hvorfor hater du ham (Benitez)? Han er manager i Real Madrid og du ber dine Twitter-følgere om å legge deg til på WhatsApp?

Forsvarer Svaret irriterende Babel som tydeligvis fyrte seg opp og kom med den nedsettende meldingen.

Babel er forøvrig i Al-Ain Football Club. Etter Liverpool-perioden har han vært innom Hoffenheim, Ajax og tyrkiske Kas?mpasa med blandet hell.

FORTID: Ryan Babel og Rafael Benitez var i Liverpool i samme periode. Foto:  AP Photo/Tim Hales
FORTID: Ryan Babel og Rafael Benitez var i Liverpool i samme periode. Foto: AP Photo/Tim Hales Vis mer

Nederlenderen har i kveld lagt ut en rekke meldinger der han forklarer og forsvarer utbruddet til sine over én million såkalte følgere.

SKJELT UT: Slik skjeller Ryan Babel ut personen.
SKJELT UT: Slik skjeller Ryan Babel ut personen. Vis mer