Fotballstjerne innrømmer dogging

Stan Collymore ber om tilgivelse.

(Dagbladet.no): Den tidligere landslagsspilleren og Liverpool-stjernen avsløres på det mest intime av de engelske avisene The Sun og Daily Mirror i dag.

33-åringen innrømmer sex med en rekke ukjente mennesker i parker og parkeringsplasser. Praksisen er kjent som dogging i Storbritannia.

I Daily Mirror forteller TV- og radiokommentatoren at han omlag 15 ganger har oppsøkt offentlige steder for sex med fremmede.

Collymore er gift, men kona Estelle skal ikke ha deltatt i gruppesexen.

Hos The Sun foreslår han sex med avisas undercover-reporter.

- Hva jeg har gjort er motbydelig og jeg er forferdelig skamfull. Men jeg er bare et menneske, og jeg trygler om tilgivelse, sier Collymore.

Dogging-praksisen er ikke Collymores første tabloidskandale. I 1998 slo han ned kjæresten, den svenske TV-kjendisen Ulrika Jonsson, på offentlig sted. Seinere ble han lagt inn for depresjoner.

Fotballkarrieren endte heller ikke så bra. Etter mislykkede opphold i Aston Villa, Leicester og Bradford, reiste han til spanske Oviedo hvor han la opp som 30-åring 2001.

  • Les mer om dogging:
    Britiske leger advarer mot dogging-sex
TRIST AVSLUTNING:</B> Stan Collymore endte i rettsak med Real Oviedo da han la opp i 2001. Totalt scoret spissen 99 ligamål på 247 kamper for sju klubber.