MISTENKT: Den argentinske fotballspilleren Lucho Gonzalez (til venstre) er mistenkt for mordforsøk på kona. Her sammen med Steven Defour fra tiden i Porto. Foto: AP Photo/Paulo Duarte/NTB Scanpix
MISTENKT: Den argentinske fotballspilleren Lucho Gonzalez (til venstre) er mistenkt for mordforsøk på kona. Her sammen med Steven Defour fra tiden i Porto. Foto: AP Photo/Paulo Duarte/NTB ScanpixVis mer

Fotballstjerne anklages for mordforsøk

Fotballstjerne mistenkt for mordforsøk på kona

Den tidligere argentinske landslagsspilleren Lucho Gonzalez benekter anklagene.

(Dagbladet): Den tidligere Marseille- og Porto-stjernen Lucho Gonzalez, 36, er mistenkt for mordforsøk.

Argentineren skal ha truet med å kaste sin kone ut fra en balkong, foran øynenen på parets barn. Politiet bekrefter at de etterforsker fotballspilleren etter anklagene fra kona.

- Min mann, Lucho González prøvde å drepe meg, sier Andreia Marques ifølge Marca.

- Han prøvde å kvele meg og kutte håndleddene mine, han hang meg utover balkongen og ropte på barna våre for at de skulle seg meg falle derfra.

- Vi kranglet og han forsøke å drepe meg. Så tømte han huset, tok alle smykkene mine, tømte bankkontoene våre, stengte bankkortene mine og stjelte pengene mine, sier Marques.

Gonzalez har nå fått besøksforbud på nitti dager fra å se ungene og må holde seg minst 500 meter unna kona, ifølge Marca.

Selv benekter Gonzalez anklagene. I et eksklusivt intervju med den brasilianske storavisen Globo Esporte avviser han at han forsøkte å drepe kona. Han mener Marques kan ha planlagt det hele for å mistenkeliggjøre ham selv.

- Jeg rørte henne ikke i det hele tatt. Tjenestemennene sa at hun begynte å bryte et bilde og med glasset begynte hun å kutte seg. Hun sendte fotografier av kuttene hun hadde, det virket for henne at hun allerede hadde forberedt alt dette, sier Gonzalez til Globo.

- Jeg tror hun har noe sykdomsproblem. Jeg sverger ved mine fire barn at jeg ikke rørte henne. Jeg kan være noe annet, men hvis det er noe foreldrene mine lærte meg og jeg alltid har respektert dem, er det aldri å skade noen kvinne. På ingen tid slo jeg henne, jeg sverger, fortsetter Gonzalez.

Gonzalez, som til daglig spiller for Atlético Paranaense i Brasil, sier at han nå søker om foreløpig omsorg for de to barna til paret.

- Det eneste jeg vil akkurat nå, er å kunne være med mine barn, det er det eneste som holder meg i gang, og vil fortsette å kjempe. Jeg vet at de trenger meg.