Fotballstjerne omkom i tragisk togulykke

Den tidligere australske fotballspilleren Jake Ryan omkom etter å ha blitt påkjørt av et tog tidligere denne uka.

Den tidligere australske fotballspilleren Jake Ryan omkom etter å ha blitt påkjørt av et tog tidligere denne uken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kom nyheten om at den tidligere australske fotballspilleren Jake Ryan hadde gått bort etter å ha blitt påkjørt av et tog på den italienske øya Sicilia. Ryan ble 39 år gammel.

Han og kjæresten var på ferie på øya, da han skulle ut og løpe seg en tur. På turen skal han angivelig ha hatt på seg hodetelefoner og ikke hørt et tog komme da han passerte et spor.

Ifølge det australske nettstedet News skal føreren ha prøvd å stoppe toget da han så Ryan komme løpende - uten å lykkes. Føreren løp ut for å utføre førstehjelp, men livet sto ikke til å redde.

Etter hendelsen er en hel sportsverden i sjokk. Ryans kjæreste, Kimberly Driedger, postet et hjerteskjærende farvel på sin Facebook-profil for å hedre sin avdøde kjæreste.

- Du var den søteste, mest omtenksomme, den sanneste gentleman av de alle. Du var så spesiell. Du viste meg hvordan man elsker igjen. Jeg savner deg. Takk for at du velsignede min sjel med din kjærlighet. De lager ikke mange av din type, skrev hun.

Ryan var en av de overlevende fra det grusomme terrorangrepet på Bali i 2002 - hvor han og broren var fanget i kaoset. Flere bomber gikk av i byen Kuta og 202 mennesker mistet livet.

Ryan var en elsket person i det australske fotballmiljøet. Han spilte både i Queensland, Victoria og Western Australia. I ettertid har han jobbet som trener på Gold Coast Suns' akademi.

For ordens skyld spilte han australsk fotball, altså den Rugby-lignende sporten som på australsk folkemunne kalles aussie rules «AFL» eller footy.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer