Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotballstjerne promilletatt. Krasjet i bussholdeplass

Landslagsspilleren er skadet, men brukte fritida dårlig.

I TRØBBEL. Martin Caceres er i trøbbel og skal ha blitt tatt for fyllekjøring etter at han krasjet luksusbil i bussholdeplass. Foto: AFP/NTB scanpix.
I TRØBBEL. Martin Caceres er i trøbbel og skal ha blitt tatt for fyllekjøring etter at han krasjet luksusbil i bussholdeplass. Foto: AFP/NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Juventus-stjerna Martin Caceres er i trøbbel.

Natt til tirsdag ble 28-åringen tatt for fyllekjøring i sentrum av Torino.

Dette skriver italienske La Stampa.

I RETTEN. Her forlater Martin Cacers rettslokalet i Montevideo 1. juli 2014 sammen med sin forsvarer Jorge Barriers etter at han hadde vært involvert i en bilulykke. Foto: NTB Scanpix.
I RETTEN. Her forlater Martin Cacers rettslokalet i Montevideo 1. juli 2014 sammen med sin forsvarer Jorge Barriers etter at han hadde vært involvert i en bilulykke. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Caceres skal ha mistet kontrollen og kjørte sin Ferrari rett inn i en bussholdeplass midt i sentrum av byen. Politiet anholdt ham og fratok ham naturlig nok førerkortet.

Promilletesten var positiv, og Caceres skal umiddelbart ha fått en bot på 1000 euro.

Caceres kom uskadd fra hendelsen.

Forsvarsspilleren har 64 landskamper for Uruguay. Han har fire seriemesterskap med Juventus. Og han kan også tittulere seg med seier i Champions League, da han var i Barcelona i sesongen 2008/2009.

Caceres er skadet og er ikke med i troppen til Juventus foran møtet med Sevilla i onsdagens kamp i Champions League.

Han har slitt med en ankel og deltok heller ikke i Copa America i sommer.

Det var ikke noe fornuftig valg av ufrivillig fritid. Han har tidligere vært i trøbbel etter å ha krasjet en bil og måtte i retten 1. juli i fjor i Montevideo, hovedstaden i Uruguay. Han kom uskadd fra ulykken også den gang.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!