Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotballstjerne siktet for overfall, kidnapping og drapsforsøk:
- En god gutt, ledet på ville veier av gribber

Ruben Semedo fulgte opp drømmeovergangen med å bli arrestert tre ganger på fire måneder. Nå nekter han for anklagene mot ham.

FOTBALLPROFIL: Ruben Semedo spiller fotball på et svært høyt nivå. Her er han i duell med Lionel Messi under en La Liga-kamp i desember. Foto: AP Photo/Alberto Saiz/NTB Scanpix
FOTBALLPROFIL: Ruben Semedo spiller fotball på et svært høyt nivå. Her er han i duell med Lionel Messi under en La Liga-kamp i desember. Foto: AP Photo/Alberto Saiz/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): De siste sesongene har vært svært framgangsrike for Ruben Semedo (23). Først slo midtstopperen endelig gjennom for Sporting Lisboas førstelag, så fulgte en overgang verdt rundt 135 millioner kroner til Villarreal.

Han kunne ikke vært mer fornøyd.

- Dette er en stor klubb, og det er akkurat dette jeg trenger nå, uttalte han i etterkant av reisen til Spania, ifølge den portugisiske avisa Record.

Siktet for drapsforsøk

Siden den gang har Semedo skapt overskrifter. Disse har imidlertid kommet først og fremst som følge av utenomsportslige årsaker.

PÅGREPET: Villarreal-spilleren Ruben Semedo ble arrestert den 20. februar. Foto: AFP PHOTO / STRINGER / NTB Scanpix
PÅGREPET: Villarreal-spilleren Ruben Semedo ble arrestert den 20. februar. Foto: AFP PHOTO / STRINGER / NTB Scanpix Vis mer

Tidligere denne uka ble fotballspilleren pågrepet og siktet for kidnapping, ran og drapsforsøk. Ifølge BBC nekter Semedo straffskyld i saken der den fornærmede hevder at fotballspilleren og gjengen sperret ham inne i et rom.

Anklageren hevder også å ha blitt utsatt for vold, at de siktede avfyrte skudd for å skremme ham, og at ankelen hans ble såpass alvorlig skadd at han må bruke krykker, skriver Sports Illustrated.

Arrestert to ganger i november

Samme magasin skriver at dette ikke er den første gangen Semedo har vært i politiets søkelys etter overgangen til Villarreal.

I november ble han arrestert i forbindelse med to forskjellige hendelser.

Den ene fant sted på en nattklubb i Valencia der han, ifølge aktoratet, skal ha gått rundt med et skytevåpen. I tillegg er Semedo anklaget for å ha slått en mann i hodet med ei glassflaske.

- God gutt

Som følge av situasjonen har Villarreal valgt å suspendere portugiseren.

Selv stiller fotballspilleren seg helt uforstående til anklagene mot ham, skal en tro hans agent Catió Baldé.

- Han er en god gutt, ledet på ville veier av gribber. Det er han som er offeret her, sier Baldé, ifølge The Guardian.

- Å forklare dette akkurat nå er vanskelig. Ruben var offer for en svindel, et sleipt triks. Antakeligvis av finansiell karakter. Han reagerte ikke veldig klokt, men han var offeret, har den spanske sportsavisa Marca tidligere sitert Catió Baldé.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media