Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Fotballstjerne sniffet kokain

Nok en dopskandale har rammet engelsk fotball. Denne gangen er det Stan Collymore (28) som skal ha rørt forbudte stoffer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skriver søndagsavisa News of The World i dag. Aston Villa-spissen skal ha røyket marijuana og sniffet kokain mens han ble behandlet for depresjon på en klinikk i London.

Det engelske fotballforbundet (FA) er allerede blitt varslet om saken.

Bevis

- Hvis det foreligger bevis for narkotikamisbruk skal vi selvsagt undersøke dette. Det finnes ingen ingen plass for narkotika i fotball, sier FA-talsmann Steve Double.

Collymore har vært innblandet i flere skandaler de siste årene. Han skapte store overskrifter ifjor sommer da han innrømte å ha banket opp sin kjæreste, den svenske TV-kjendisen Ulrika Jonsson.

De siste fem månedene har Collymore mer eller mindre vært på sidelinja i Premier League etter et personlig sammenbrudd. Collymore skyldte på det store forventningspresset i fotball.

I tillegg har han vært i i bråk da han anklaget en tidligere lagkamerat i Liverpool for rasisme.

Medpasienter

Kildene til Collymores påståtte narkotikamisbruk er medpasienter på klinikken. De sier at Collymore sniffet kokain og røyket marijuana foran dem på en sammenkomst. Fotballspilleren er til fulltids behandling på Priory-klinikken i Roehampton, London Vest.

  • Tidligere har Collymores lagkamerat i Aston Villa, Paul Merson, innrømet bruk av kokain. Og Leeds-spilleren Lee Bowyer og Tottenham-spiss Chris Armstrong har begge blitt suspendert for cannabis-misbruk.
<B>LYKKELIGE DAGER:</B> Her scorer Stan COllymore tre mål mot Strømsgodset i Uefa-cupen. Seinere i sesongen brast det meste for 28-åringen.