Fotballstjerne vil adoptere dorørbaby

- Gutten er sendt av Gud.

VIL ADOPTERE BABY: Adrian Mutu ønsker å adoptere den nyfødte kinesiske gutten som ble reddet ut av et avløpsrør han satt fast i. Foto: AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK / NTB Scanpix
VIL ADOPTERE BABY: Adrian Mutu ønsker å adoptere den nyfødte kinesiske gutten som ble reddet ut av et avløpsrør han satt fast i. Foto: AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK / NTB ScanpixVis mer

Den rumenske fotballproffen Adrian Mutu ønsker å adoptere den nyfødte kinesiske gutten som ble reddet ut av et avløpsrør han satt fast i.

Guttens mamma har sagt at hun fødte ham i et toalett lørdag, men på et eller annet vist forsvant han ned i et rør og ble sittende fast før han ble reddet ut igjen noen timer senere.

- Jeg kunne ikke forstå hvordan jeg skulle kunne leve videre, hvordan jeg skulle kunne spise frokosten min, etter at jeg hadde sett det på TV. Han er et spesielt barn. Da jeg så barnet, sa jeg straks at jeg ville adoptere ham. Gutten er sendt av Gud, sier Mutu til den rumenske TV-kanalen ProTV, ifølge engelske The Guardian.

Mutu er 34 år gammel, er gift og har tre barn. Han spiller for den franske klubben Ajaccio.

- Jeg vil gjerne adoptere gutten og har allerede diskutert det med min kone. Vi må gjøre alt vi kan for å redde ham, sier Mutu.

(NTB)