Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotballstjernene ladet opp med NBA-kamp i London

Knicks-tap.

PÅ TRIBUNEN: Didier Drogba og Cesc Fabregas tok seg turen på NBA-kampen mellom Milwaukee Bucks og New York Knicks i London torsdag. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK
PÅ TRIBUNEN: Didier Drogba og Cesc Fabregas tok seg turen på NBA-kampen mellom Milwaukee Bucks og New York Knicks i London torsdag. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK Vis mer

Reisen over Atlanterhavet hjalp ikke for New York Knicks, som måtte tåle sitt 16. strake tap da Milwaukee Bucks vant 95-79 i London torsdag.

- Det er det samme som skjer igjen og igjen, og vi er de eneste som kan gjøre noe med det, sa toppscorer Carmelo Anthony, som var tilbake i laget etter å ha mistet seks kamper med et vondt kne. Han scoret 25 poeng, uten at det hjalp særlig.

- Jeg kan ikke sette fingeren på hva som er galt, men det ser ut som gutta mangler selvtillit. Med en gang vi ligger under ser det ut som alle mister troen.

Det tok ikke lang tid i torsdagens kamp i Londons fullsatte innendørs storstue i North Greenwich. Knicks bommet med sine ti første skuddforsøk i kampen og lå under både 0-14 og 13-31.

OJ Mayo scoret 22 poeng og Brandon Knight 20 for Bucks, som fikk et behagelig London-opphold med sightseeing og en enkel seier. Blant tilskuerne som satt ringside under NBAs årlige Europa-tur var fotballstjernene Cesc Fàbregas, Thierry Henry og Didier Drogba.

Tidenes verste - Vi visste hva vi ønsket å gjøre, og vi gjennomførte det, sa Knight, som også noterte fem returer, seks assist og karrierebeste seks ballerobringer.

For Knicks er tapsrekken den verste i klubbens historie, og med fem seirer og 36 tap er laget dårligst i NBA denne sesongen.

- Vi spolerte sjansen vår i løpet av de første minuttene, sa Knicks-trener Derek Fisher etter lagets 26. tap på de 27 siste kampene.

Halvveis i sesongen er Knicks så vidt bedre enn skjema til Philadelphias ni seirer i 1972-73, som er tidenes dårligste sesongstatus i NBA.

Stjernedueller Hjemme i USA trakk LeBron James for 13. gang på de 16 siste kampene det lengste strå i stjerneduellene mot Kobe Bryant, da Cleveland Cavaliers slo Los Angeles Lakers 109-102. «Kong» James pøste inn 36 poeng mot Bryants 19. Sistnevnte hadde karrierebeste 17 assist, til liten nytte.

- Vi er to av de ypperste konkurransemenneskene som finnes, og vi elsker å møte hverandre. Det får ut det beste i oss, sa James.

Ligaens toppscorer James Harden scoret 31 poeng da Houston Rockets slo Oklahoma City Thunder 112-101. Kevin Durant, årets spiller forrige sesong, scoret 24 for gjestene.

(NTB)