Fotballstjerner ble presset med private bilder

Trezeguet betalte 20 000 euro.

(Dagbladet.no): Flere av de største stjernene i italiensk Serie A har betalt en paparazzifotograf i frykt for skandaleoppslag, skriver italienske La Gazetta dello Sport.

David Trezeguet, Francesco Coco, Alberto Gilardino og Adriano ble alle presset med bilder - og i frykt valgte tre av dem å betale, selv de gangene vedkommende ikke hadde noe å skamme seg over.

Coco betalte 6000 euro (50 000 kr) for å unngå spekulasjoner om at han hadde hatt seksuell omgang med en transseksuell. Det hadde han ikke, men fotografen mente folk lett kunne narres til å tro det.

- Det var ei jente. Det var 1-2 bilder, og de sa til meg: «Vel, det ser ut til å kunne ligne en transe», sier Coco ifølge Expressen.

Adriano nektet

Juventus-spiss David Trezeguet betalte paparazzien - som nå er arrestert - over tre ganger så mye som Cocu. Alberto Gilardino ble i 2005 knipset sammen med en kvinne på en parkeringsplass utenfor en nattklubb i Milan.

- Om bildene hadde blitt publisert ville det gjort ting vanskelige. Jeg fryktet for karrieren min. Det var nok å betale en sum til fotografen, og så ga han meg bildene, sier Gilardino.

I likhet med Coco bladde han opp 6000 euro.

Fotballstjerner ble presset med private bilder

Brasilianske Adriano valgte i motsetning til de andre å ignorere utpressingsforsøket til paparazzifotografen. Da brasilianeren var inne i en formsvikt så fotografen sitt snitt til å tjene noen raske penger.

Bildene viste Adriano sammen med noen kvinner på en fest, og fotografen forsøkte først å presse Inter for penger. Da det ikke ga uttelling gikk han direkte på Adriano.

- Han sa at det kanskje ikke ville være den beste timingen om slike bilder kom ut på det tidspunktet, sier brassen.

PUNGET UT: Juventus-spiss David Trezeguet betalte en paparazzifotograf 20 000 euro for å unngå skandaleoppslag. Foto: AP
PUNGET UT: Juventus-spiss David Trezeguet betalte en paparazzifotograf 20 000 euro for å unngå skandaleoppslag. Foto: AP Vis mer
<B>NEKTET Å BETALE:</B> Inters Adriano var inne i en formsvikt da fotografen kom trekkende med bilder fra en fest. Men brasilianeren ignorerte trusselen.
<B>PUNGET UT:</B> Inters Francesco Coco hadde seksuell omgang med ei jente, men fotografen mente folk lett kunne tro det var med en transseksuell. Han valgte å betale 6000 euro for bildene.
<B>PUNGET UT:</B> Milans Alberto Gilardino fryktet for karrieren sin, og betalte.