- Fotballstjerner slipper tiltale

17-åringen som hevder hun ble voldtatt av Carlton Cole og Titus Bramble blir ikke trodd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske avisa The Sun melder i dag at påtalemyndighetene i London ikke vil ta ut tiltale mot fire menn, inkludert Newcastles Titus Bramble og Carlton Cole (Chelsea), for den påståtte gruppevoldtekten på luksushotellet Grosvenor House i september.

Den 17-årige jenta sier hun ble med én mann på rommet, da flere andre skal ha kommet inn og gjennomført overgrepene.

Fotballstjernene er avhørt og løslatt mot kausjon, og får i dag beskjeden om at påtalemyndighetene tror på forklaringen om at jenta deltok frivillig.

Saken er trolig ikke helt over ennå. Da skolejenta i går fikk vite at fotballstjernene slipper tiltale, varslet hun rettssak umiddelbart.

- Hun nekter å bli stemplet som løgner, og holder på historien sin. Hun er fast bestemt på at føre saken videre. Hun har diskutert med familien og sin advokat å gå til sivilt søksmål, sier en kilde til avisa.

Forklaring hennes ble trolig svekket av at hun først hevdet åtte menn gjennomførte voldtekten. Så ble antallet redusert til fire. Påstander om at hun spiste frokost med overgriperne dagen etterpå slo heller ikke heldig ut.

- Alle mennene insisterer på at hun hadde frivillig sex med dem. Det er umulig å bevise noe annet med dagens lovgivning, sier en juridisk kilde.

Avisa trykker også flere detaljer om hva som skal ha skjedd på hotellrommet i London. Blant annet skal de to fotballspillerne skal ha forlatt kjærestene sine på andre hotellrom, for å delta i aktivitetene med 17-åringen.

(Dagbladet.no)

BLIR TRODD:</B> Carlton Cole, Chelsea-spiss for tida utlånt til Charlton, blir ikke tiltalt for voldtekt.
BLIR TRODD:</B> Newcastles Titus Bramble blir ikke tiltalt for voldtekt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer