Fotballstreik i Italia?

PARIS (Dagbladet): Italienske fotballspillere truer med streik. Dommerne som etterforsker dopingskandalen i italiensk fotball interesserer seg også for Ronaldos illebefinnende i VM - og hans dårlige resultater siden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hele Italia - og Brasil - er bekymret for superstjernen, som ofte har måttet slite benken i det siste. Dommerne i Italias nye operasjon «rene føtter» interesserer seg nå for Brasils yndling.

Ifølge avisa Le Monde er Inters lege Piero Volpi blitt avhørt om Ronaldos illebefinnende før VM-finalen og lange fravær siden. Volpi har forklart at Ronaldo har fått anti-inflammasjonsmiddelet Voltaren for sin senebetennelse over lengre tid og at dette kan ha ført til illebefinnendet.

Avisa La Fohla de Sco Paulo hevder at de langvarige smertene i Ronaldos kne er en følge av «spillerens hurtige muskelutvikling» - en ren dynamittanklage i disse dopingtider. Brasiliansk presse antyder også at Ronaldo er deprimert. Han har ikke spilt for Inter siden 20. september.

Den brasilianske spilleren Bebeto sa på den franske TV-stasjonen Canal TF1 i går: - En dag vil dere få vite hele sannheten.

Operasjon «rene føtter» er bare så vidt begynt i Italia. Hodene kommer til å rulle ganske snart. I mellomtida føler spillerne seg krenket og truer med streik. Misnøyen vil trolig toppe seg i forbindelse med landskampen mot Sveits lørdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer