Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotballsupporter skutt i hjel foran Rio-derby

SUPPORTERBRÅK: Endte med at en fotballsupporter døde. Dette bildet er fra en annen anledning. Foto: NTB Scanpix
SUPPORTERBRÅK: Endte med at en fotballsupporter døde. Dette bildet er fra en annen anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En fotballtilhenger ble skutt og drept under sammenstøt mellom Botofago- og Flamengo-fans foran søndagens derby i Rio de Janeiro.

Ifølge politiet ble sju andre skadd. Den 28 år gamle mannen døde etter å ha blitt truffet i brystet av flere skudd. Voldelighetene skjedde da de to lagenes tilhenger barket sammen utenfor Nilton Santos stadion i byen som for under seks måneder siden huset de olympiske sommerlekene.

Situasjonen for en av de sju skadde skal være alvorlig, opplyser politiet. Ifølge politirapporten skal skuddene ha blitt løsnet fra et kjøretøy.

Politiet i Rio de Janeiro sliter for tiden med at familiemedlemmer til polititjenestemennene har demonstrert og krevd bedre arbeidsforhold for politiet.

Til tross for at politiet sier at demonstrasjonene – som oftest har vært blokade av flere politistasjoner – ikke hindret politiets arbeid i forbindelse med skyteepisoden, gikk brasilianske myndigheter mandag ut og sa at uroen hadde gått ut over sikkerheten dagen før.

Ifølge brasilianske medier er antallet polititjenestemenn på jobb under arrangementer og fotballkamper betydelig lavere enn det som er nødvendig.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling