SKUTT OG DREPT: Bildet viser Monumental Stadium i Lima. Stadion er stengt etter at en fotballsupporter ble skutt og drept i går. Foto: AFP PHOTO / PRENSA COL / NTB Scanpix
SKUTT OG DREPT: Bildet viser Monumental Stadium i Lima. Stadion er stengt etter at en fotballsupporter ble skutt og drept i går. Foto: AFP PHOTO / PRENSA COL / NTB ScanpixVis mer

Fotballsupporter skutt og drept i Peru

Tenåringen ble skutt i brystet.

En tenåring ble drept da rivaliserende supportere barket sammen i forkant av en fotballkamp i Peru søndag.

Supporteren ble skutt i brystet og døde momentant, ifølge en talsperson for politiet. Det skjedde før kampen mellom Universitario, som er en av Perus mest populære klubber, og Sport Huancayo.

Etterforskningen tyder på at bråket oppsto mellom to rivaliserende supportergrupper fra samme klubb på grunn av en krangel om billetter. Flere klubber i Peru deler ut gratis billetter til forskjellige supportergrupper.

På grunn av hendelsen er Monumental stadion stengt i 30 dager, og Universitario må levere en rapport om sikkerheten på arenaen. Monumental har en tilskuerkapasitet på 70.000.

Søndag ble også en svensk supporter drept etter å ha blitt utsatt for vold. Det skjedde i forbindelse med serieåpningen mellom Helsingborg og Djurgården.

(NTB)