FIKK GJENNOMSLAG: Yngve Hallén gikk på talerstolen og oppfordret til å stemme imot forslaget. Det fikk han gjennomslag for da kun 35 på tinget stemte for forslaget. 124 stemte imot.

Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
FIKK GJENNOMSLAG: Yngve Hallén gikk på talerstolen og oppfordret til å stemme imot forslaget. Det fikk han gjennomslag for da kun 35 på tinget stemte for forslaget. 124 stemte imot. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixVis mer

Fotballtinget stemte imot lønnstak i NFF

Et klart flertall.

Et klart flertall på fotballtinget stemte ned forslaget om tak på lønninger i NFFs administrasjon.

Forslaget kom fra Bossekop UL og Eidskog Fotball. Forslaget gikk ut på at høye avlønninger og administrasjonskostnader i idrettens sentralorganisasjoner undergraver idrettens omdømme og motivasjon for frivillighet.

Etter at forslaget ble lagt fram, gikk Yngve Hallén på talerstolen og oppfordret til å stemme imot forslaget. Det fikk han gjennomslag for da kun 35 på tinget stemte for forslaget. 124 stemte imot.

I forbundsstyrets merknader til forslaget heter det at det kommersielle arbeidet er krevende kompetansemessig og at NFF er avhengige av å knytte seg til ressurspersoner. Et tak på lønninger i administrasjonen vil kunne virke hemmende på dette arbeidet, noe organisasjonen over tid vil tape på.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram