SINGEL: Malin Berås bekrefter brudd med Mjøndalen-trener Vegard Hansen. Foto: Privat
SINGEL: Malin Berås bekrefter brudd med Mjøndalen-trener Vegard Hansen. Foto: PrivatVis mer

Vegard Hansen og Malin Berås:

Fotballtrener og hesteprofil bekrefter brudd: - Vi ville forskjellige ting

Slutt for paret etter halvannet år.

(Dagbladet): Forholdet mellom Mjøndalen-trener Vegard Hansen (47) og hestesportprofilen Malin Berås (28) er over.

Det bekrefter Berås og Hansen til Dagbladet.

- Avstanden ble dessverre for stor. Vi ville forskjellige ting. Vegard er en fin fyr, men ønsket ikke progresjon. Vi er enige om at dette var den beste løsninger, og avslutter som venner, sier Berås til Dagbladet.

- Ja, det er slutt, skriver Hansen i en sms til Dagbladet.

Mjøndalen-treneren fortsetter:

- Det var logistikkproblemer med diverse komplikasjoner og interessekonflikter, som for eksempel hvorvidt en lørdag ettermiddag på 2. divisjonskamp på Grorud er kvalitetstid eller ei. Og dissens rundt hvor mye det hastet med progresjon i forholdet, skriver Hansen.

Bodø next @vegardhansen1 ❣️ #⚽️

A post shared by malinberaas (@malinberaas) on

Par i ett år

Det ble først kjent i mars 2016 at de to var et par.

Vegard Hansen er mest kjent som fotballtrener i Mjøndalen. Hansen var også sentral i TV 2s serie «Alle gutta» som fulgte Mjøndalens sesong i Eliteserien. Mjøndalen er akkurat nå nummer 7 i 1. divisjon.

Topprytter Berås er en av Norges mest kjente montéryttere. Hun har deltatt i en rekke store stevner, men leverte inn lisensen i 2014 etter en konflikt Det Norske Travselskap. Hun fikk seinere igjen lisensen.

Reagerte på dopingdom

Tidligere i sommer reagerte Berås sterkt etter at den franske travtreneren Fabrice Souloy ble utestengt i 15 år i Norge etter å ha dopet flere hester. I Sverige ble straffen på bare ett år.

Den svenske dommen fikk den norske hesteprofilen Malin Berås til å reagere kraftig:

- I mine øyne er det straffen som er blitt en stor skandale. Han skulle fått mye strengere straff. Han har sørget for vanære over sporten, så straffen er sjokkerende mild. Det er det også mange som sier. Det er latterlig, sa Berås til den svenske avisa Expressen.