<strong>SIKTET:</strong> En fotballtrener i Agder er siktet for overgrep over nettplattformer mot gutter på sitt eget fotballlag. Bildet har ingen sammenheng med siktelsen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
SIKTET: En fotballtrener i Agder er siktet for overgrep over nettplattformer mot gutter på sitt eget fotballlag. Bildet har ingen sammenheng med siktelsen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Fotballtrener siktet for overgrep

En mannlig fotballtrener i 20-åra i Agder er varetektsfengslet og siktet for både fysiske overgrep og overgrep over nettplattformer mot gutter på fotballaget han har trent.

Publisert
Sist oppdatert

Det melder politiet i Agder i en pressemelding.

- Politiet ble kjent med opplysninger om saken torsdag 20.08. Siktede ble pågrepet samme kveld, og varetekstfengslet fredag 21.08, i fire uker med brev- og besøksforbud, sier politiadvokat Henrik Bjugan Hegdahl i Agder politidistrikt i meldinga.

Fotballtreneren er siktet for flere seksuelle overgrep mot barn i aldersgruppen 14 til 16 år.

- Politiet jobber med å avdekke overgrepene og omfanget av saken. Det er for tidlig å være mer konkret enn det. Vi er i en tidlig fase av etterforskningen, sier Hegdahl.

Mandag ettermiddag avholdt politiet et informasjonsmøte med representanter fra fotballklubben og foreldre til spillerne på fotballaget.

- Det var viktig for politiet å informere foreldrene om de grove trekkene i saken, samt informere om prosessen videre, før saken blir kjent for offentligheten, sier Hegdahl.

Mannens forsvarer Bjørge Tveito opplyser til NTB at mannen ikke erkjenner straffskyld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer