OVERRASKET MANAGEREN: Fotballspiller Mike Thalassitis fra Margate FC dukket plutselig opp i tv-programmet 'Love Island på Mallorca - uten å gi beskjed til trener eller lagkamerater. Her er traileren for serien. Video: ITV2 Vis mer

Mike Thalassitis i Love Island:

Fotballtrener tatt fullstendig på senga av dette: - Han ble rasende

Fotballspiller deltar i realityshow på Mallorca - uten å gi beskjed til klubben.

(Dagbladet): Fotball og tv er noe mange sportsinteresserte har god kjennskap til, men fotballspilleren Mike Thalassitis (24) fra Storbritannia dro det kanskje litt langt.

Han meldte seg nemlig på realityprogrammet «Love Island» uten å gi beskjed om dette til verken treneren eller klubben - før han nå figuerer på tv-skjermen i selve programmet.

- Manageren er rasende, sier Thalassitis.

Saken er blitt en snakkis i britiske tabloider som Daily Mail, The Sun og Daily Star da både fotball og realityshow er noe mange briter trykker tett til sitt hjerte.

PÅ TUR: Mike Thalassitis. Foto: Margate FC
PÅ TUR: Mike Thalassitis. Foto: Margate FC Vis mer

Innspillingen av Love Island er på den spanske ferieøya Mallorca.

U-landskamper

Thalassitis er derimot ingen kjent fotballspiller, men har vært i flere halvgode klubber som Stevenage og Cambridge United nede i divisjonssystemet. Nå er han i Margate FC.

Talentet var det derimot ingenting å si på da den kypriotiskfødte spissen har kamper for både Kypros U19 og U21.

Men fotballkarrieren i sin nåværende klubb kan ha tatt en brå vending. Klubben selv har også omtalt spillerens spesielle reise til «syden» .

Thalassitis hadde ikke informert noen i klubben om tv-prosjektet.

- Verken lagkamerater eller manager visste om det. Treneren ble sur, men jeg er like glad. Dette var en mulighet jeg ikke kunne si nei til, sier Thalassitis til britisk presse.

PÅ SKJERMEN: Mike Thalassitis og Olivia Attwood i Love Island. Foto: NTB Scanpix
PÅ SKJERMEN: Mike Thalassitis og Olivia Attwood i Love Island. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ingen beskjed

Margate-manager Steve Watt fikk seg en real overraskelse da han fikk høre om angriperens spesielle sesongoppkjøring.

I et intervju med TalkSport forteller han:

- Jeg vil ikke si at jeg er rasende... Det er skuffende at han ikke fortalte meg om dette. Det er ingen ideell situasjon for meg. Jeg hadde satt pris på om han i det minste ringte meg og fortalte om showet, sier Watt.

Han forteller videre:

- Det er til å le av. Jeg så ikke for meg at jeg skulle sitte her og mangle en spiller i sesongoppkjøringen fordi han er med på et tv-show. Så lenge ingenting han gjør på tv påvirker Margate FC, så har jeg ikke noe problem når han er tilbake, sier Watt.

Ifølge britisk presse er Thalassitis trolig tilbake i England i løpet av sommeren og dermed i rimelig tid før sesongstarten.

Love Island sendes på britiske ITV og kan sammenlignes med Paradise Hotel her hjemme i Norge.

En fattig trøst til trener Watt er at det ifølge engelske aviser har vært noe «fysisk aktivitet » for Thalassitis under tv-innspillingen.

Foto: ITV/REX/Shutterstock
Foto: ITV/REX/Shutterstock Vis mer