Fotballverden hyller Ronaldinho for dette bildet, men kvinnen til høyre avslører bløffen

Er åtte år gammelt.

SIGNERING: I 2008 signerte Ronaldinho en avtale med vitaminprodusenten Nutrilite. Enkelte sprer nå falske rykter om at bildet er bevis på at han har signert for Chapecoense.
SIGNERING: I 2008 signerte Ronaldinho en avtale med vitaminprodusenten Nutrilite. Enkelte sprer nå falske rykter om at bildet er bevis på at han har signert for Chapecoense. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): En samlet fotballverden har den siste uka vært i sorg etter at flyet som fraktet det brasilianske fotballaget Chapecoense styrtet på vei til Medellin i Colombia.

19 av lagets spillere mistet livet i ulykka, og støttemeldingene har haglet inn fra alle verdenshjørner etter tragedien.

En av de som har vist laget sin støtte er Ronaldinho, som på Twitter la ut et bilde av seg selv i en grønn t-skjorte med påskriften #forcachape.

Det er riktignok de som har valgt å utbrodere litt på denne solidaritetserklæringen ved å starte helt andre rykter.

Sponsorsignering

Det er uklart hvor det hele begynte, men det sirkulerer nå et bilde av Ronaldinho med en grønn fotballdrakt. Dette har blitt solgt inn som at brasilianeren har valgt å signere for Chapecoense. Gratis.

En rekke kontoer på Twitter hyller ham for den oppofrende gesten, men problemet er at det ikke stemmer.

Bildet er heller ikke tatt under noen spillerpresentasjon, men da Ronaldinho i 2008 signerte en sponsoravtale med vitaminprodusenten Nutrilite. Den ble blant annet omtalt her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer