Foten tålte Keown!

David Beckhams verdensberømte fot har bestått ildprøven.

David Beckham har garantert gått og gruet seg til den første tøffe taklingen mot verdens mest omtalte fot de siste månedene. En rekke svenske forsvarere har vært mistenkt for å stå for første seriøse test på styrken i Beckhams standfot.

Men nei. Selvfølgelig var det den beinharde Martin Keown som ikke klarte å la være på en av Englands treninger.

«Den eneste mann som behandler en pasningsøvelse som om det var FA-cupfinalen», skriver The Sun om Arsenal-stopperen.

Ingen unnskyldning

- Jeg vurderte å gå inn i duellen med full styrke, men så Martin og bestemte meg for at det var bedre å trekke meg litt. Men han fikk tatt meg likevel, fortalte Beckham.

Og la til med et smil:

- Tåler du det, tåler du hva som helst.

De engelske journalistene ville vite om Keown hadde unnskyldt seg overfor kapteinen sin.

- Nei. Han stupte bare videre inn i neste takling, svarte Beckham.

- Morsom mann

Men offeret var ikke bitter på overfallsmannen sin. Han var tvert imot full av lovord om steinknuseren i det engelske forsvaret.

- Martin er en flott fyr. Når det er United mot Arsenal er det en annen historie, men han er en veldig morsom mann. Du innser ikke det før du er på reise med ham. Faktisk moret episoden ham så mye at han ikke kunne slutte å le.

England møter Sverige søndag klokka 11.30. Det er ventet at Bayern Münchens Owen Hargreaves vinner kampen mot Nicky Butt om plassen ved siden av Paul Scholes på Englands sentrale midtbane.

- Han har imponert og spiller veldig, veldig bra om dagen, skryter Eriksson.

  • Sannsynlig engelsk lag: Seaman, Mills, Campbell, Ferdinand, Ashley Cole, Beckham, Scholes, Hargreaves, Heskey, Vassell, Owen.

    (Dagbladet.no)

HARDHAUS: Martin Keown er ikke kjent for å være noen myk mann. Her er det rumenske Viorel Moldovan som får røff behandling under EM 2000.