Skiskyting:

Fourcade utklasset konkurrentene da Svendsen ble nummer fire

Svendsen misset pallplassen med få centimetere.

UTKLASSET KONKURRENTENE: Martin Fourcade fortsetter å være suveren. Foto: CTK Photo / Lubos Pavlicek / NTB Scanpix
UTKLASSET KONKURRENTENE: Martin Fourcade fortsetter å være suveren. Foto: CTK Photo / Lubos Pavlicek / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Verdenscupleder Martin Fourcade var i en klasse for seg og vant overlegent jaktstarten i Oberhof. Emil Hegle Svendsen ble beste norske på 4.-plass.

Det var en lei vind på standplass, men voldte ikke særlig problemer på liggende. Det var på den stående skytingen at vinden ble et problem for de fleste. Eneste unntak var verdenscupleder Martin Fourcade, som banket ned blinkene selv om vinden rev i kroppen.

Franskmannen hadde bare én bom, og den kom på første liggende skyting. Han tok det helt rolig på den siste runden inn mot mål. Tyske Arnd Peiffer tok annenplassen, slått med 1.09 minutter.

Emil Hegle Svendsen gikk ut som nummer sju og hadde tatt seg forbi tre løpere på vei inn til første liggende skyting. Der ble det en tur i strafferunden. Det samme måtte han etter andre liggende skyting.

På stående ble det ytterligere to runder, men på grunn av all bommingen av de andre gikk han ut på tredjeplass, men kampen om den siste plassen på pallen tapte nordmannen med noen få centimeter til italienske Dominik Windisch. De to endte 1.32 minutter bak Fourcade.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer