Martin Fourcade med bok

Fourcade var rasende, men Thingnes Bø tror stjerna bløffer

- Et salgstriks, sier Bø om Fourcades nye utspill i bok.

FORTELLER I BOK: Johannes Thingnes Bø mener Martin Fourcade overdriver i sin nye bok for å selge. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
FORTELLER I BOK: Johannes Thingnes Bø mener Martin Fourcade overdriver i sin nye bok for å selge. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SJUSJØEN (Dagbladet): De norske skiskytterne skal i helga sesongåpne med renn på Sjusjøen og alle de norske skiskytterstjernene er på plass.

Det er også franske Martin Fourcade.

Franskmannen ga nylig ut boka «Mon réve d'or et de neige» eller på norsk: «Min drøm om gull og snø». Der beskriver Fourcade at han var forbanna da hans mangeårige trener Siegfried Mazet forlot Frankrike for å ta over det norske laget i 2016.

De norske skiskytterhåpene forteller til Dagbladet at de er kjent med Fourcades frustrasjon etter at Mazet kom for halvannet år siden.

Men Johannes Thingnes Bø, Tarjei Bø, Emil Hegle Svendsen og Ole Einar Bjørndalen har forskjellig syn på Fourcades bok.

- Fourcade har sikkert opplevd mye, men skal du selge ei bok må du ha innhold som selger. Jeg tror det er kjedelig å lese om alle renn han har vunnet, så da må han finne fram et salgstriks, sier Thingnes Bø til Dagbladet.

- Du mener det bare er et salgstriks og en bløff?

- Ja. Jeg tror det er en liten bløff. Fourcade er såpass trygg på seg selv og han vet han presterer også uten treneren. Han har nok noen meninger, men jeg tror han har blåst det opp, sier Thingnes Bø.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer