FourFourTwo teller ned: De 55 største overgangssjokkene

Da overgangsnyheten tikket inn på direkten, måpte ekspertene. Her er plassene 40. til 31.

FRA WEST HAM TIL REAL MADRID: Panelet på programmet Soccer Saturday gikk gjennom pauseresultatene i Premier League da nyheten sprakk: Julien Faubert har blitt Real Madrid-spiller. Det fikk ekspertene til å måpe. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB Scanpix
FRA WEST HAM TIL REAL MADRID: Panelet på programmet Soccer Saturday gikk gjennom pauseresultatene i Premier League da nyheten sprakk: Julien Faubert har blitt Real Madrid-spiller. Det fikk ekspertene til å måpe. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(FourFourTwo): Hvor mange av verdens mest sjokkerende overganger i fotballen husker du? Og hva var historien bak klubbskiftet? Vi har laget en liste over de aller største sjokkene.

Men først et par advarsler: Vi har forsøkt å lage en rettferdig liste med korrekte overgangsummer for hver periode. Noen overgangssummer er ikke offentliggjort, og vi har derfor gått for den summen som er omtalt mest (dersom det er omtalt i det hele tatt). Vi har deretter gjort det om til norske kroner.

Journalister som har skrevet den originale saken: Andy Murray, Harriet Drudge, Chris Flanagan, Gregor MacGregor, Joe Brewin, Jon Spurling, Marcus Alves, Greg Lea, Alex Hess og Seb Stafford-Bloor.

40. David Luiz (PSG til Chelsea i 2016)

Overgangssum: Rundt 340 millioner kroner

Etter å ha jaget Alessio Romagnoli og Kalidou Koulibaly i store deler av sommeren, Ble Chelsea-fansen overrasket over Antonio Contes valg om å hente David Luiz tilbake til Vest-London.

Dette var en spiller som ofte ble mobbet for sin bisarre forsvarsstil, og mange mente at Chelsea så bedre ut defensivt jo lenger unna brasilianeren var sin egen boks. Den store overgangen ble gjennomført på overgangsvinduets siste dag, en overgang som skrek «panikkjøp».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer