Fowler: - Keegan overbeviste meg

Robbie Fowler røper hvorfor han bråsnudde og forlot Leeds likevel.

I dag skriver Fowler under en treårskontrakt som binder han til Manchester City til 2006. Det skjer bare to uker etter at spissen først sa nei til å bli solgt.

27-åringen forklarer i

Daily Mirror

hvorfor han likevel vil spille for Kevin Keegans nyopprykkede mannskap.

- Til slutt var det Kevins visjoner for klubben og meg selv som overbeviste meg. Å være så ønsket av en managere som ham er et overveldende argument, sier England-spissen.

Keegan på hjemmebesøk

Keegan reiste tirsdag kveld hjem til Fowler. Der ble han i flere timer.

- Jeg vet folk vil stille spørsmål om hvorfor jeg ombestemte meg. Og det er virkelig flere grunner, men den viktigste er at Kevin Keegan ville ha meg så sterkt, og han beviste det ved å ikke godta et nei.

14 måneder etter at Leeds kjøpte ham for 130 mill. kroner er prisen på Fowler nesten halvert.

- Alle vet om Leeds' problemer, og jeg trenger ikke å tilføye noe. Men jeg håper fansen forstår at jeg ikke tok lett på avgjørelsen, og det viste jeg da jeg først sa nei til City.

City-sjef Keegan lovet trolig Fowler det han ikke får i Leeds for tida: Spilletid etter et halvt års skadeavbrekk.

Garantert startplass

- Jeg er desperat etter å få spille, og jeg ser virkelig fram til sjansen i City. Alt jeg vil gjøre er å spille fotball.

Selv om City scoret fire mål mot Fulham i går er Fowler sikret sin debut mot WBA lørdag.

- Han trenger kamper, og han vil komme i form ved å spille. Det finnes ingen sjanse for at jeg kommer til å sette ham på benken, hvis ikke han spør om det, sier Keegan.

(Dagbladet.no)

VM-SPILLER:</B> Robbiw Fowler var med England til VM i sommer. Her med Sol Campbell og Martin Keown, under Svennis' blikk.