Fowler:- Siste sjanse for Suárez

Må prestere, ikke rasere.

 ALENE:  Robbie Fowler mener Suarez står alene igjen om han svikter Liverpool enda en gang. Foto: Peter  Byrne / AP / NTB Scanpix
ALENE: Robbie Fowler mener Suarez står alene igjen om han svikter Liverpool enda en gang. Foto: Peter Byrne / AP / NTB ScanpixVis mer

Robbie Fowler er lei unotene til Luis Suárez. Liverpool-legenden tror uruguayaneren styrer unna flere skandaler.

 Suárez gjør comeback for Liverpool mot Manchester United i ligacupen onsdag. Spissen har vært utestengt i ti kamper etter at han bet Chelsea-spilleren Branislav Ivanovic i april. Tidligere har Suárez vært utestengt i åtte kamper for rasisme mot United-backen Patrice Evra. Dermed kan det bli hett for Liverpool-stjernen på Old Trafford onsdag kveld.

- Uten tvil. Han har skuffet mange mennesker, inkludert seg selv, sier Fowler til BBC om dette er den siste sjansen Suárez får i Liverpool.

Støtte I hele sommer var Suárez koblet bort fra Liverpool. Real Madrid kom aldri på banen med et formelt bud, mens Liverpool nektet å selge stjernen til Arsenal. London-laget var villig til å betale 40 millioner pund for angriperen, men selv om Suárez ville vekk fra Anfield, nektet Liverpool å selge til en Premier League-rival.

- Klubben har støttet ham hele veien. Liverpool-supporterne har gjort det samme. Og en kan forstå hvorfor. Han er en fenomenal spiller, og du ønsker fenomenale spillere på laget ditt.

Lojalitet Suárez står med 51 mål på 96 kamper for Liverpool etter at Kenny Dalglish kjøpte ham fra Ajax i januar 2011.

I høst har Liverpool arrangert kamper bak lukkede dører for å gi Suárez kamptrening.

- Det ble en hektisk sommer hvor det så ut til at han skulle forlate klubben. Det var helt riktig av Liverpool å forvente litt lojalitet etter alt de har gjort for ham. Heldigvis er han fortsatt Liverpool-spiller. Jeg tror ikke han får så mange flere sjanser, men tror heller ikke han kommer til å oppføre seg like dumt framover, sier Fowler.

(NTB)