VENDTE HJEM: Jubelen var stor hos fansen da Rafa Benitez presenterte Robbie Fowler i rødt igjen i 2006. Foto: AP/Dave Thompson
VENDTE HJEM: Jubelen var stor hos fansen da Rafa Benitez presenterte Robbie Fowler i rødt igjen i 2006. Foto: AP/Dave ThompsonVis mer

Fowler anbefaler Benitez å gi seg

- Ingen er større enn klubben.

|||(Dagbladet): Han var kjent som «Gud» blant Liverpool-supporterne.

Nå har Robbie Fowler sagt sitt om Liverpool-manager Rafa Benitez. Spiss-legenden som ble flasket opp på Anfield heller mot at den spanske treneren bør gi seg i klubben.

35-åringen spiller for tida for Perth Glory i Australia, og han synes ikke 7. plassen i årets sesong holder mål.

- Først og fremst må vi vinne trofeer, og være et topplag. Dette er vanskelig, jeg ønsker ikke å sitter her og si at han må gå. Men alle må få komme med sin mening, sier Fowler ifølge nyhetsbyrået PA.

Fortjener toppen
Og ender opp med å åpne for et trenerskifte:

- Jeg vil bare at Liverpool skal gjøre det bra, jeg bryr meg ikke om det er Rafa eller noen annen som styrer. Liverpool er Liverpool, og jeg synes at vi fortjener å toppe tabellen hver eneste år. Den som bestemmer framover har en stor jobb å gjøre, sier Fowler.

Han ble selv hentet hjem til Anfield av Benitez i 2006, fra Manchester City. Fowler beskriver Benitez som en smart kar, som antakelig ikke går ut med alt.

AUSTRALSK FOTBALL: Fowler har spilt for North Queensland Fury det siste året, neste sesong er han i Perth. Foto: AP/Cameron Laird
AUSTRALSK FOTBALL: Fowler har spilt for North Queensland Fury det siste året, neste sesong er han i Perth. Foto: AP/Cameron Laird Vis mer

- Jeg vil alltid være takknemlig for at han hentet meg tilbake, på grunn av det er jeg svak for ham. Men i bunn og grunn er dette en stor klubb, og ingen er større en klubben, sier Fowler.

Benitez' framtid er uviss, det ble sagt at ligaavslutningen mot Hull var hans siste kamp som Liverpool-manager. Seinere har 50-åringen gått ut og fridd til fansen.

Vil bli i Liverpool
Han vil bli, og om det skjer ønsker han verken å selge superstjernene Fernando Torres og Steven Gerrard. På samme tid er klubben til salgs, kassa er bunnskrapet.

Seinest i går ba keeper Pepe Reina om et kjapt salg til nye eiere, med penger til forsterkninger av stallen. Benitez skal ha flere møter med Liverpools nye styreformann Martin Broughton. Etter det forrige ba han om en sjanse til å rette opp årets fiaskosesong.

- Alle managere ønsker å forbedre og endre ting etter en dårlig sesong, sa Benitez.

PÅ VEI UT? Rafael Benitez sliter med blakke eiere og en nylig avsluttet fiaskosesong. Foto: AP/Tim Hales
PÅ VEI UT? Rafael Benitez sliter med blakke eiere og en nylig avsluttet fiaskosesong. Foto: AP/Tim Hales Vis mer