Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fowler enig med City

Robbie Fowler ble enig med Manchester City om lønna i går, og forlater trolig Leeds i dag.

Nå gjenstår kun den medisinske testen før overgangen trolig blir fullført i morgen.

De to klubbene har blitt enige om en overgangssum på noe under 80 millioner kroner.

- Hvis dette går i orden er det strålende, kommenterte City-kaptein Steve Howey.

Forrige gang Fowler var på vei til City, strandet overgangen på stjernens skyhøye lønnskrav. Fowler krever trolig noe i nærheten av 550 000 kroner i uka, men City slipper trolig unna med å betale 390 000. Leeds dekker etter alt å dømme resten fra egen kasse.

Terry Venables' Leeds er i dyp økonomisk krise, og før helgas kamp mellom nettopp Manchester City og Leeds, sa Venables at klubben måtte selge spillere for å ha råd til nye.

27-åringen kom på banen da det gjensto 18 minutter av kampen, og fikk kjempeapplaus fra City-fansen på Maine Road. Det trakk sikkert ikke ned at Fowler ikke fant veien til nettmaskene, i kampen som City vant 2-1.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling