Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fowler enig med Leeds

Robbie Fowler har blitt enig med Leeds om sin personlige kontrakt. Dermed gjenstår bare legetesten før Fowler er Leeds-spiller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi er blitt enige med Robbie om hans personlige betingelser og han vil nå gjennomgå en medisinsk test som vil være ferdig innen i morgen ettermiddag, sier styreformann Peter Ridsdale i Leeds til Leeds Uniteds hjemmeside.

Fowler har godtatt en kontrakt som binder ham til klubben fram til sommeren 2006.

Overgangen til konkurrenten Leeds vil være tung å svelge for Liverpool-fansen, som har elsket Fowler høyest av alle klubbens spillere.

- Jeg har hatt 15 år i Liverpool, og åtte herlige år på Liverpools a-lag, men jeg tror det er opplagt for alle at det er på tide å komme videre, sier Fowler til The Mirror, men legger til:

- Det har vært en vanskelig avgjørelse å forlate Liverpool.

171 mål


Med 171 mål har han skutt seg inn i hjertene på The Kop. Bare fire Liverpool-spillere har scoret mer for klubben i historien. I går innrømte Fowler at han er en lettet mann om dagens medisinske test og kontraktsforhandlinger i Leeds går greit.

- Leeds er en flott klubb, og sjansen til å få være en del av det som skjer på Elland Road er for god til å gå glipp av, spesielt under de nåværende omstendighetene.

- Best for alle


Omstendighetene er at Fowler har sittet på benken, og tidvis kommet på kant med managere og trenere i Liverpool denne høsten.

- Som enhver fotballspiller vil jeg bare spille, og jeg vil ha sjansen til å være en del av det som skjer. Jeg håper at dersom overgangen går gjennom, får jeg den sjansen i Leeds, sier Fowler.

- Jeg er ikke interessert i en ordkrig, men jeg tror dette er det beste som kan skje nå for meg og for Liverpool.(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart