Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fowler med ny Liverpool-kontrakt

Fansen jubler.

Robbie Fowlers kontrakt med Liverpool går ut denne sesongen, men fredag kom meldingen alle Liverpool-fans har ventet på. Robbie Fowler fortsetter i klubben.

Fowler, som var Liverpool-gutt i 15 år før han forsvant til Leeds i 2001, kom tilbake til Liverpool fra Manchester City på free transfer denne sesongen. 31-åringen fikk en korttidskontrakt i påvente av at han skulle imponere Liverpool-manager Rafael Benitez.

Med fire mål på åtte starter i den engelske toppserien har han overbevist Benitez om at han er verdig en plass i Liverpool også neste sesong.

– Helt siden jeg startet i Liverpool som et lite barn har fansen tatt vare på meg. Jeg kan ikke takke dem nok. De har gitt meg så mye støtte gjennom årene som jeg er takknemmelig for. Nå kan jeg nesten ikke vente med å betale det tilbake med å score enda flere mål for klubben, sier Fowler. (ANB-AP)

NY KONTRAKT: Robbie Fowler har underskrevet ny kontrakt med Liverpool.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media