Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Fowler på billigsalg

Leeds kutter prisen på spissen - og Robbie Fowler er igjen på vei til Manchester City.

For 13 dager siden var 27-åringen bare en underskrift fra å bli Kevin Keegans nye spiss for omlag 80 mill. kroner. Offisielt ombestemte han seg i siste liten på grunn av «dårlige følelser» for klubbskiftet.

Nå er Leeds og City på nytt enige, og ifølge

The Sun

er prislappen bare på 62 mill. kroner for spilleren som kostet hele 125 mill. i 2001.

- Det ser ut som klubbene er enige om en overgangssum for Robbie, og vi er tilbake der vi var da avtalen var klar sist. Da følte Robbie ikke for å flytte, men han har tydeligvis ombestemt seg, sier Leeds-sjef Terry Venables.

For manager Venables betyr salget av Fowler at han ikke kommer til å miste landslagsstopper Jonathan Woodgate, som er Newcastle-aktuell.

- Det er opp til Robbie. Jeg har fått forsikringer om at hvis dette går i orden vil ingen andre spillere bli solgt, sier Venables.

City-fansen bør fortsatt ikke føle seg helt sikre på at Fowler vil spille i lyseblått framover.

- Robbie bestemmer onsdag om det blir ja eller nei, sier sjefen.

(Dagbladet.no)

<B>ADJØ, LEEDS:</B> Robbie Fowler (t.v) sørger for at Terry Venables (t.h) slipper å selge andre spillere hvis han går til City.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling