Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fowler scoret fem

Robbie Fowler gjorde skadecomeback for Liverpools reservelag i går. Liverpool vant hele 8-0 over Bradford. Robbie Fowler scoret fem av målene. Les siste nytt fra Champions League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kampen mot Bradford var Fowlers første fra start siden han pådro seg en ankelskade i sesongoppkjøringen. Med sine fem nettkjenninger gjør Fowler det vanskelig for manager Gerard Houllier å utelate han til helgas ligakamp mot Sunderland.

Fowlers scoringsform gjør han også aktuell for det engelske landslaget i k VM-kvalifiseringskampen mot Tyskland 7. oktober.

Erik Meijer, Titi Camara og Patrick Berger scoret de øvrige Liverpool-målene.

Ifølge Liverpools hjemmeside spilte Vegard Heggem og Frode Kippe hele kampen for rødtrøyene. JAAP STAM sliter med en akillesskade. Nå må United-stopperen under kniven. Stam hadde håpet å unngå operasjon til den første fasen i Champions League var over. Nå ser det ikke ut til at skaden slipper taket, og Stam må tidligere under kniven enn først antatt. Stam skal opereres i nær framtid og blir trolig ute til over nyttår.

THOMAS MYHRE er tilbake i trening med Everton. «Jeg kan trene som normalt, men kan ikke kaste meg til den ene siden. Jeg har fått beskjed om å "spare" den opererte siden i ca. 10 dager til. Jeg trener derfor for fullt om dagen, og ser frem til å komme tilbake. Hvis alt går som det skal så er jeg 100 prosent frisk om 14 dager», skriver Myhre på sin hjemmeside.

KABA DIAWARA er på vei til West Ham fra Rosenborgs Champions League-motstander Paris St. Germain. Diaewara har vært lånt ut til Blackburn denne sesongen, nå skal manager Graeme Souness være villig til å annulere utlånskontrakten slik at Diawara kan slutte seg til West Ham.

REAL MADRID har ifølge spanske aviser mottatt et bud på over 100 millioner kroner for Steve McManaman fra en ikke navngitt Premier League-klubb. McManaman har foreløpig sagt at han ønsker å bli i Real Madrid for å kjempe seg til en plass på laget. McManaman tjener 45 millioner kroner i året i den spanske toppklubben. Et salg av engelskmannen vil hjelpe den gjeldstyngede klubben.