Fowler snart tilbake

Liverpool-spiss Robbie Fowler er tilbake i full trening med førstelaget denne uka. Fowler skadet seg i sesongoppkjøringen og har ikke spilt i ligaen denne sesongen. Les det siste fra engelsk fotball.

Robbie Fowler skadet ankelen i en treningskamp mot irske Glentoran før seriestart, og Liverpool-ledelsen fryktet et langvarig skadeoppghold. Nå viser det seg at spissen har restituert seg raskere enn noen hadde ventet.

- Vi gleder oss med Robbie - mot slutten av uka vil han gjenoppta trening med førstelaget, sier Liverpool-manager Gerard Houllier.

Liverpool spiller sin første kamp i UEFA-cupen mot Steua Bucarest neste torsdag. Den kampen kommer trolig litt for tidlig for Fowler.

- Det er for tidlig å si når han kommer tilbake. La oss gi han sjansen til å komme i gang med full trening og se hvordan det går. Europacup-kampen er bare en uke unna og det er for tidlig å si noe om det.

Fowler sleit med skade store deler av fjorårssesongen, og fikk bare med seg 14 ligakamper for Liverpool.

- Vi skal prøve å få organisert en kamp for han så snart som mulig, og kanskje er han klar for den neste runden med kamper, sier Houllier. DARREN ANDERTON pådro seg en lyskestrekk da han tok en corner i starten av kampen mot Everton i går kveld. - Jeg vet ikke helt hvor ille det er, og jeg liker ikke å spekulere i hvor lang tid det tar på et så tidlig tidspunkt. Jeg snakket med klubblegen og han sa det var en ganske alvorlig lyskestrekk, og at det vil ta litt tid, sier Tottenham-manager George Graham.

GERARD HOULLIER liker dårlig at Liverpool-forsvarer Rigobert Song skal i aksjon for Kameruns OL lag i Sydney. - Hvis du drar trekker jeg mine egne konklusjoner, sier Houllier. Liverpool mister Song i sju ligakamper hvis han deltar i OL. - Vi vil ikke at han skal delta i OL. Det er opp til ham, fordi han må avgjøre om klubbens interesser skal komme før OL-lagets interesser, sier Houllier.

ALAN SHEARER ble pappa for tredje gang på fredag. Shearer og kona Lainya fikk en sønn som skal hete Will. I kveld skal Shearer og Newcastle i aksjon mot Coventry. - Jeg er høyt oppe og hvis jeg kan score mål for Will mot Coventry ville det vært fantastisk, sier Shearer. Bookmakere i England har allerede åpnet spill på om Will Shearer blir framtidig landslagsspiller.

ZINEDINE ZIDANE, Gabriel Batistuta og Luis Figo topper Manchester United-manager Alex Fergusons ønskeliste. - De tre beste spillerne i verden utenfor Manchester United er Zidane, Figo og antageligvis Batistuta, sier Sir Alex. Ferguson understreker at det er nærmest umulig å kjøpe noen av spillerne. - Batistuta spiller for Roma og det er vanskelig å kjøpe Figo og Zidane med tanke på hva de tjener, sier Ferguson i oktober utgaven av United Shareholder.

<B>JUBLER SNART IGJEN: Robbie Fowler er snart tilbake i aksjon for Liverpool.