Fowler tilbake i Premier League

Kan bli lagkamerat med «Gamsten».

(Dagbladet.no): Livepool-legenden Robbie Fowler får en ny mulighet til å prøve seg i Premier League.

Det er 33-åringens tidligere lagkamerat fra Anfield-tiden, Paul Ince, som henter ham tilbake engelsk fotballs hovedscene etter etter å ha tilbrakt én sesong på nest øverste nivå i den walisiske hovedstaden Cardiff.

Likevel er det noen brikker som skal falle på plass før Fowler eventuelt kan aksle blått og hvitt og løpe ut på Ewood Park sammen med blant annet Morten Gamst Pedersen.

Blackburns hjemmesider står det å lese at Fowler i førsteomgang skal delta på klubbens treningsleir i Tyskland, og at det er ventet at han skal tilbringe noen uker i klubben.

Det er med andre ord ikke framsatt noe tilbud om kontrakt ennå.

Fowler noterte seg for seks scoringer på 16 kamper for sist sesongs tapende FA Cup-finalist, men har ikke spilt siden desember grunnet en hofteoperasjon.

Det var imidlertid ventet at han skulle bli værende i neste sesong Cardiff på en kontrakt hvor han skulle få betalt etter antall opptredener, skriver BBC.

I stedet prøver Fowler lykken, og griper muligheten til å prøvespille for Premier League-kontrakt.

- Sent torsdag kveld ble vi informert av Robbie at han hadde blitt tilbudt muligheten til å spille for Blackburn Rovers. Vi har full forståelse for at muligheten til Premier League-spill var en tungtveiende faktor for avgjørelsen, og vi ønsker Robbie alt godt for fremtiden i hans nye klubb, heter det i en melding på Cardiffs hjemmesider.

TILBAKE TIL PREMIER LEAGUE: Robbie Fowler får en ny sjanse til å score mål i Premier League, som her fra straffemerket mot Sheffield United i fjor. Foto: Reuters/Scanpix
TILBAKE TIL PREMIER LEAGUE: Robbie Fowler får en ny sjanse til å score mål i Premier League, som her fra straffemerket mot Sheffield United i fjor. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
Fowler tilbake i Premier League