Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fra 0 til 100.000 kroner i gullbonus

Dale Oen kan juble igjen.

Alexander Dale Oen får likevel sin gullbonus etter EM i svømming. En sponsor blar opp 100.000 kroner til gullgutten fra Bergen.

Dale Oen fosset inn til gull og ny europarekord på 100 meter bryst. Han sikret seg også sølv på både 50 og 200 meter bryst. En fantastisk innsats av den norske svømmeren.

Norges Svømmeforbund har ingen midler til å betale ut noen gullbonus til svømmeesset sitt. Han får et par tusenlapper for de norske rekordene han satte, men nå har en sponsor åpnet lommeboka, melder TV 2 Sporten.

- Det var på tide at Alexander (Dale Oen) fikk en bonus etter den fantastiske innsatsen han gjorde i Eindhoven, sier Ottar vik i Sparebanken Vest til TV 2 Sporten.

Han mener det bare er rett og rimelig å sette pris på toppsvømmeren, en av de få toppidrettsutøverne i Bergen-området.

(NTB)

SPONSOR BLAR OPP: Norges Svømmeforbund betaler ikke en krone i gullbonus til Alexander Dale Oen, bare noen tusenlapper for rekordene. Nå åpner imidlertid en sponsor lommeboka for gullgutten. Foto: SCANPIX
SPONSOR BLAR OPP: Norges Svømmeforbund betaler ikke en krone i gullbonus til Alexander Dale Oen, bare noen tusenlapper for rekordene. Nå åpner imidlertid en sponsor lommeboka for gullgutten. Foto: SCANPIX Vis mer
image: Fra 0 til 100.000 kroner i gullbonus
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media