Marit Bjørgen

Fra anonym til best i verden på 203 dager. Nå avslører Bjørgen hva hun gjorde høsten 2002

Hun var avskrevet som en annerledes og atypisk langrennsløper med feil kroppsbygning. På rekordtid ble Marit Bjørgen verdens beste. Hvordan fikk hun det til? Hva gjorde egentlig Rognes-jenta høsten 2002?

EKSTREM FORVANDLING: Marit Bjørgens forvandling fra april til oktober 2002 var helt eventyrlig. Nå forteller hun om hva som faktisk skjedde. Foto: Thomas Rasmus Skaug 
EKSTREM FORVANDLING: Marit Bjørgens forvandling fra april til oktober 2002 var helt eventyrlig. Nå forteller hun om hva som faktisk skjedde. Foto: Thomas Rasmus Skaug  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hvordan klarte Marit Bjørgen å gå fra å være en i mengden til å bli helt unik, selv i det ypperste selskapet i langrennseliten?

I junior-VM ble nemlig Bjørgen satt i skyggen av sine utenlandske rivaler, med russiske Ekaterina Stchastlivaia i spissen. Rognes-jenta var på sin side langt unna medaljene og ikke blant verdens største talenter på den tiden.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer