Fra Bakrommet til FireFireTo

Tom-Åge Stalsberg (48) går fra Dagbladets sportsredaksjon/kulturredaksjon til redaktørjobben i FireFireTo. For å slå lange baller?

-  FireFireTo skal være et fotballmagasin med en blanding av skriftlige langpasninger, korte vegger og stor gjennombruddshissighet, sier Stalsberg som overtar etter Bengt Eriksen.

-  Kall det gjerne en glanset blanding av et menighetsblad med enkelte innslag av fotballfaglig mykporno.

Tom-Åge Stalsberg kom til Dagbladet i 1985. Før det var han platebutikkeier (vinyl) og sovende spiss i Eidsvoll IF. Han har jobbet bredt i avisas mange redaksjoner og vært London-korrespondent med usedvanlig mange turer til Old Trafford. Han er også mannen som startet, holdt liv i og la ned Bakrommet. Alt på eget initiativ.

Han har også utgitt et knippe bøker - deriblant minstselgeren «To esler i Blackpool - En reise i de lavere divisjoner».

-  Det viktigste for meg er å bygge ut den norske delen av FireFireTo, sier Stalsberg.

-  Jeg vil gjerne få flere saker som tar for seg den norske fotballen i et bredere perspektiv, gjerne med litt rock\'n roll mellom linjene. Og som alle redaktører sier; vi er på jakt etter de unike og gode historiene.

-  I tillegg, sjøl om fotball er det viktigste en mann i min alder kan drive med, er vi nødt til å le med og av oss sjøl. Velfungerende fotballidioter som vi er.

VIKTIG Å LE: Tom-Åge Stalsberg blir ny redaktør i FireFireTo. - Vi er nødt til å le med og av oss sjøl, sier Stalsberg.