Fra bank til banker

Har vinnersjanser på Bjerke.

FORNØYD MED ALT. Bjørn Steinseth forlot en trygg svingstol i banken og valgte sulkysetet. Det angrer han ikke på. I kveld har han ansvaret for favoritten Moe Linder. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
FORNØYD MED ALT. Bjørn Steinseth forlot en trygg svingstol i banken og valgte sulkysetet. Det angrer han ikke på. I kveld har han ansvaret for favoritten Moe Linder. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne enorme gevinster i V75-spillet!

Han valgte det usikre framfor det sikre og stortrives med det.
Bjørn Steinseth gikk fra en trygg plass i bank til sjanseyrket travtrener.

I kveld har Bjørn Steinseth ansvaret for Moe Linder i V75-omgangen på Bjerke. En hest som har uvanlig høy seiersprosent. Men det er i Sverige vallaken har sanket triumfene. Hesten har startet ti ganger i år og vunnet halvparten.

-Han har nok en fordel av at pisken er med i Sverige. Men han går jo bra i Norge også. Jeg tror på hesten og mener det er en bra vinnersjanse. Men jeg ble imponert over Spang Knekten som Moe Linder tapte for sist. Lysjø Glimmer tar temmelig sikkert teten. Den hesten er også bra, forteller Steinseth.

Helstengt

Uten pisk må man finne på noe. Sist satte Steinseth på helstengt hodelag på Moe Linder. Det gjorde at hesten skjerpet seg og leverte den beste prestasjonen på norsk grus.
-Det blir det samme i dag også, om kusken godkjenner det, sier Steinseth.
Han benytter seg av Dagfinn Aarum.
-Det har gått bra tidligere. Og hesten er i de beste hender. Han har flott tak på Moe Linder, som er en noe spesiell type. Aarum er dyktig, mener Steinseth.

Elsker yrket

Bjørn Steinseth stortrives og angrer ikke på sporskiftet i livet.
-Jeg valgte en altoverveiende interesse, som travet er for meg, forteller Bjørn Steinseth.
Han har 35 hester i trening.
-Det går greit rundt økonomisk. Jeg er veldig fornøyd med tilværelsen, sier Steinseth.

Ekstratips

Han har et lite ekstratips til Dagbladets lesere.
-Jeg mener Gyllstjern har en god vinnersjanse. Hesten er i toppform og var innblandet i mye rart sist, blant annet en hjulhekt, avslutter Bjørn Steinseth.
Gyllstjern starter i kveldens første løp.