Fra barne-TV til Tippeligaen i en alder av 28: - En drøm jeg trodde var helt umulig

Christer Johnsgård fra Kråkeklubben til Alfheim.

NY HVERDAG: Christer Johnsgård har vært programleder for naturprogramserien Kråkeklubben. I hvert program lurer karakteren Kråka på noe, og tar det opp på det innledende møtet i Kråkeklubben. Foto: NRK
NY HVERDAG: Christer Johnsgård har vært programleder for naturprogramserien Kråkeklubben. I hvert program lurer karakteren Kråka på noe, og tar det opp på det innledende møtet i Kråkeklubben. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tippeliga-klubben Tromsø signerte i går Christer Johnsgård fra andredivisjonsklubben FK Senja. Spissen dunket inn mål for sistnevnte forrige sesong, og ble toppscorer i divisjonen med 21 mål.

Likevel er det nok mange som rynker på nesa over at Johnsgård kan debutere i Tippeligaen neste sesong. Han er nemlig 28 år gammel (blir 29 i morgen, 17. februar).

- Jeg føler det som et eventyr som har blitt sant. Det er litt surrealistisk, sier Johnsgård til Dagbladet.

Han syns det er uvant å kalle seg selv Tromsø-spiller, etter at alt papirarbeidet nå har gått i orden.

- Det er første dagen jeg våkner opp som Tromsø-spiller. Det føles veldig bra. Det er også hektisk. Nå skal jeg suse til Alfheim og spise frokost. Så skal jeg planlegge logistikk og slik, hvordan ting blir framover, sier Johnsgård.

Kråkeklubben Dersom du har barn, er det en stor sjanse for at du drar kjensel på 28-åringen fra Senja. Han har vært programleder i den norske barne-TV-serien Kråkeklubben, som vises på NRK. Nå er han programleder for Påskemorgen på samme kanal. Der har han siste sending 28. mars.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer