Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fra bryllupsfest til fotballfest

TROMSØ (Dagbladet): Tromsø- Eik 4-0. - Bryllupsfest er perfekt oppladning til en viktig fotballkamp, sier Tromsø-strateg Bjørn Johansen. Lørdag kveld var hele laget samlet i kaptein Morten Kræmers bryllup. I går fortsatte de festen på banen, ved å knuse Eik i den første kvalifiseringskampen for Tippeligaen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi slappet av, spiste godt, drakk alkoholfritt og koste oss. Det har vært mye alvor i det siste, vi trengte en slik kveld, mener Morten Kræmer. Verken han eller Bjørn Johansen går med på at kampen om fortsatt spill i tippeligaen allerede er vunnet.

Eik håper


- Nei, vi skal nullstille oss og vinne også i Tønsberg, sier Johansen.

Eik-kaptein Jan Frode Nornes medgir at håpet om opprykk fikk en hard knekk inne i den trange Skarphallen i vinterlige Tromsø.

- De tok oss litt på senga. Tromsø-spillerne er store, aggressive og sterke. Vi var anspente og nervøse, og fikk mål tidlig mot oss, forklarer Nornes.

- Det blir vanskelig å ta igjen 4-0?

Nye spillere


- Vi er optimister. Men de fikk et par mål for mye. Nå må vi gå for tidligere scoringer hjemme, og da kan alt skje, sier Eik-kapteinen.

TIL-laget gikk bestemt på banen for å vise at e-cup-heltene hører hjemme i landets øverste divisjon.

- Ikke alt vi gjør er like pent, men vi putter på mål. Innimellom slapper vi vel mye av, men det er deilig at det blåser vår vei igjen nå, sier Bjørn Johansen, som sjøl gjorde ett mål på en perle av et skudd fra 20 meter. De andre målscorerne var Rune Lange (2) og Roar Christensen.

Sjøl om Tromsø nå er på god vei til fortsatt Tippeligaspill, murrer det i fotballmiljøet i ishavsbyen. Forsvarsklippen Steinar Nilsen, ny stor kamp i går, forsvinner trolig til Italia om en uke eller to. Bjørn Johansen lukter på profflivet i Belgia, keeper Tor André Grenersen legger trolig opp.

- Klubben må gå offensivt ut og hente nye spillere. Vi vil ikke kjempe i bunnen hvert år, klargjør kaptein Morten Kræmer.
- Styret må gjøre jobben sin, så skal vi mobilisere maksimalt foran returkampen i Tønsberg, sier Kræmer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!