Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fra Celtic til Lyn

Islandsk landslagsspiller skrev under i dag.

Lyn har sikret seg islendingen Theodor Elmar Bjarnason. 20-åringen kommer fra Celtic.

- Jeg er glad for å være i Lyn, og jeg gleder meg til å spille for klubben. Lyn har fulgt meg lenge, og jeg har snakket mye med Henning Berg så jeg vet at jeg vil bli satset på, sier Bjarnason til lyn.no.

En av hovedgrunnene til at den islandske landslagsspilleren valgte å signere for Lyn er ønsket om mer spilletid. I Celtic slet han med å få vist seg fram.

- Jeg har som alle spillere lyst til å vinne noe, og jeg har sett klubben mange ganger på nettet. De spiller en fotball jeg liker og har mange gode spillere, så dette gleder jeg meg til, konstaterer han.

Sportsdirektør Torgeir Bjarmann er godt fornøyd med tilskuddet på midtbanen.

- Flere store klubber har vært etter ham. Derfor er det ekstra hyggelig at han valgte å komme til oss. Elmar vet at Lyn gir unge spillere sjansen, og dette har vært viktig for han i valget av klubb, forklarer Bjarmann.

Bjarnason har første trening med Lyn mandag.

(NTB)

VELKOMMEN: Lyns sportsdirektør Torgeir Bjarmann sier at flere store klubber var på jakt etter Theodor Elmar Bjarnason. Han valgte Lyn - og han har sine første trening på mandag. Foto: LYN.NO
VELKOMMEN: Lyns sportsdirektør Torgeir Bjarmann sier at flere store klubber var på jakt etter Theodor Elmar Bjarnason. Han valgte Lyn - og han har sine første trening på mandag. Foto: LYN.NO Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media