Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fra diktatorferie til pavepromotering

Dennis Rodman fornekter seg ikke.

FARGERIK: Tidligere basketstjerne Dennis Rodman ønsker at den neste paven skal bli svart. Her fra St. Petersplassen i Vatikanet onsdag. Foto: REUTERS/Giampiero Sposito
FARGERIK: Tidligere basketstjerne Dennis Rodman ønsker at den neste paven skal bli svart. Her fra St. Petersplassen i Vatikanet onsdag. Foto: REUTERS/Giampiero Sposito Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet:) Den tidligere NBA-stjernen Dennis Rodman var nylig på besøk i Nord-Korea, hvor han etter sigende ble godt kjent med diktator Kim Jung-un.

Ghanesisk pave Nå har Rodman også bestemt seg for å blande seg inn i valget av ny pave.

Ifølge Fox News er det den ghanesiske kardinalen Peter Turkson som får amerikanerens støtte. Turkson kan bli den første svarte paven i historien, og det vil Rodman gjerne bidra til.

Likevel virket han ikke overbevisende da han ble spurt hva han vet om kardinal Turkson.

- Han er afrikansk, ikke sant?

Skrytepave Rodman skal ha understreket at han er sikker på at den neste paven kommer til å være svart, og virker å være i den tro at han er nødvendig for verdensfreden.

- Jeg ønsker å være der verden trenger meg. Jeg vil spre et budskap om fred og kjærlighet over hele kloden, sier Rodman til TMZ.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!