Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fra dogging til Hollywood

Stan Collymore flytter til kompisen OJ Simpson.

(Dagbladet.no): Stan Collymore var en av Premier Leagues dyreste fotballspillere på 1990-tallet. Nå skal 33-åringen bli filmstjerne i stedet.

Den tidligere proffen flytter fra Storbritannia for godt. I hjemlandet er han like kjent for sine dogging-innrømmelser og mishandlingen av Ulrika Jonsson under Fotball-VM i 1998.

Ifølge The Sun er Collymore blitt kompis med OJ Simpson, skuespilleren og idrettsstjernen som ble verdenskjent da han ble tiltalt for å ha drept kona si.

OJ liker engelsk fotball, og kjente igjen Collymore da de traff hverandre tilfeldig i Miami. Det er også i Florida eksproffen skal bo, selv om han forteller til venner at han allerede har sikret seg en stor rolle i en Hollywood-film.

Den tidligere Liverpool-spissen vil pendle til Los Angeles der han har booket inn skuespillertimer.

- Han vil flytte til USA med en gang. Det er ingen tvil om at dette blir en ny start for Collymore, han slipper alle historiene om seg, sier Collymore-agent Simon Kennedy.

<B>FLYTTER TIL USA:</B> Stan Collymoore er lei av avisoppslagene i Storbritannia, og flytter. Her forlater han retten, etter anklager om drapstrusler mot kjæresten i fjor.