Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fra flopp til nytt kontraktstilbud

RBK vil ha med Lago videre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rosenborg starter i løpet av noen dager kontraktsforhandlinger med Alejandro Lago.

- Vi vil beholde Lago. Han har hatt en veldig god vårsesong etter to og et halvt tunge år i RBK. Nå er han inne i varmen. Rådgiveren hans kommer til uken. Vi håper at vi blir enig, men vi har aldri noen garanti for det, sa vikarierende sportssjef Erik Hoftun søndag.

Onsdag blir det trolig en avklaring om Lago fortsetter i svart og hvitt. Uruguayaneren skal også være ønsket av klubber i tysk fotball.

Trønderne har ikke tatt stilling til om det blir nye kontrakter til Christer Basma, Roar Strand, Øyvind Storflor eller Michael Jamtfall.

- Vår nye trener (Erik Hamrén) trenger litt tid på å vurdere spillerne, sa Hoftun.

Samtidig jobber RBK aktivt for å erstatte Yssouf Koné som forsvinner til CFR Cluj.

- Jeg vil ikke si noe om hva slags spisstype vi trenger, men Yssouf er en klassespiss og når han forsvinner må vi ha inn en erstatter.

(NTB)

FÅTT TILLIT: Alejandro Lago (t.h.) var på det næremeste avskrevet som Rosenborg-spiller, men har denne sesongen takket for tilliten med gode prestasjoner. Nå vil RBK gi uruguyaneren ny kontrakt. Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix
FÅTT TILLIT: Alejandro Lago (t.h.) var på det næremeste avskrevet som Rosenborg-spiller, men har denne sesongen takket for tilliten med gode prestasjoner. Nå vil RBK gi uruguyaneren ny kontrakt. Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix Vis mer
image: Fra flopp til nytt kontraktstilbud

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!