Fra fotball til snøball for Inter

Voldsomt snøvær i Nord-Italia.

(Dagbladet.no): Da Inter-manager José Mourinho tok med seg gutta til trening i Milano i formiddag, måtte han trekke dem innendørs på grunn av store snømengder i området.

Men på vei til hallen benyttet de ballglade stjernene anledningen til å leke seg i snøen, noe særlig brasilianske Mancini så ut til å synes var spennende.

Søndag møter serieleder Inter seriefirer Napoli, en kamp som fort kan bli underholdende.

Ikke bare er det snakk om et toppoppgjør, men et fremadstormende Napoli er nok også svært så interessert i å reise seg etter fem serietap borte på rad mot «Nerazzuri».

Og faktisk så har ikke Napoli vunnet mer enn en eneste én av de siste 32 bortekampene mot Inter. Hele 22 av disse kampene har endt med Inter-seier, ni har endt uavgjort.

Men for å snu denne trenden, må Napoli også snu en annen og mer aktuell trend:

Laget har sluppet inn ti mål i løpet av andre omgang denne sesongen, og fire av disse scoringene har kommet i løpet av de siste fem minuttene i de fire siste kampene i serien.

GALSKAP: På vei til dagens innendørstrening ble Inter-stjernene som barn i snøen. Foto: INTER.IT
GALSKAP: På vei til dagens innendørstrening ble Inter-stjernene som barn i snøen. Foto: INTER.IT Vis mer
Fra fotball til snøball for Inter
TREFFSIKRE: Mye tyder på at Inter-spillerne, som Julio Cesar, er like treffsikre med snø- som med fotball. Mancini får unngjelde.
VANT TIL SNØ: Svenske Zlatan Ibrahimovic (t.h.) er mer vant til snø enn en del av de andre Inter-stjernene, som for eksempel brasilianske Mancini.