Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Fra jeg var tre år visste jeg at jeg skulle bli fotballproff. Jeg var besatt av fotball

Som 17-åring fikk han beskjed om at han var fotballinvalid. 20 år seinere har Eidur Gudjohnsen (37) opplevd det meste på fotballbanen.

ISLANDSK LEGENDE: Eidur Gudjohnsen hadde en lang og suksessrik karriere på merittlista før han gikk til Molde før årets tippeligasesong. I dette store intervjuet med FourFourTwo svarer han på spørsmål fra lesere over hele verden. Foto: Manu Fernandez
ISLANDSK LEGENDE: Eidur Gudjohnsen hadde en lang og suksessrik karriere på merittlista før han gikk til Molde før årets tippeligasesong. I dette store intervjuet med FourFourTwo svarer han på spørsmål fra lesere over hele verden. Foto: Manu Fernandez Vis mer

[bilde=10,right,four]En bil med sotede vinduer stopper i en bakgate i Barcelona. Et vindu foran rulles ned. Sjåføren ser over gata. «Guðjohnsen!» roper han.

Islands beste fotballspiller gjennom tidene gløtter bort på sjåføren. «Crack!» roper sjåføren, før han kjører videre. En crack er en flott person. En legende. En smilende Eiður Guðjohnsen, 37 år gammel og klar for tippeligaspill med Molde, er nå far til fire. Alle unntatt eldstesønnen bor i Barcelona, der en annen av barna er registrert hos Barças akademi. Han spiller fortsatt for det islandske landslaget, der han har passert 80 kamper og vært med i over 20 år. Og han har tenkt seg til EM i 2016.

Han setter seg ned med FourFourTwo på Da Greco, en italiensk restaurant tidligere lagkamerat Thierry Henry var usedvanlig glad i, og svarer overbevisende og oppriktig på lesernes spørsmål:

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?