Fra karantene til banens beste

KRISTIANSAND: Moldes Odd Inge Olsen (30) kom fryktelig tilbake etter at han måtte stå over mot Odd-Grenland på grunn av tre gule kort. Men ikke fryktelig nok. Olsen gikk av banen uten scoringen han burde hatt.

Med to helt klare sjanser burde Odd Inge Olsen hatt minst en ett mål. Ikke rart at det var svært laber stemning i Molde-garderoben etter kampen. Dessuten klarte aldri romsdalingene å vise at det er forskjell på topp og bunn i eliteserien.

- En forferdelig nedtur at vi slapp inn mål på overtid, mente banens beste, Odd Inge Olsen.

Moldemotoren eide kampen i perioder, med initiativ og stor løpsstyrke.

- Inspirerende å være med igjen, jeg var skikkelig gira på å jobbe for laget. Det var surt at jeg ikke scoret, og jeg føler at vi burde kjørt over Start, hevder 30-åringen.

Greit resultat

Moldetrener Erik Brakstad likte svært dårlig at kaptein Knut Anders Fostervold fikk marsjordre, men ser ellers ikke på Moldes kortstokk som noe problem.

- Kort etter innsats i duellspill er greit nok, men gule for å spille bort ballen eller hevnaksjoner er bare barnslig.

Brakstad sa før kampen at den vanskeligste motstanderen satt i egen garderobe - og fikk rett. Om manglende innsats hadde sammenheng med undervurdering av tabelljumbo Start er usagt, men førsteomgangen tydet på det.

- Jevnere enn noensinne

- Start var ike dårligere enn andre lag vi har møtt i år. Resultatet viser det jeg har sagt hele tida, at Tippeligaen er jevnere i år enn noen sinne, mener Brakstad.

- Resultatet var som en seier for oss. Hittil har marginene ikke vært på vår side, men vi så tegn til at det kan snu seg i dag, konkluderte Start-trener Jan Halvor Halvorsen.

De fire gule kortene viser at noe er på gang i Start-mannskapet. Respekten er i ferd med å slippe taket, tror Halvorsen.